Supilainel, endiselt

Jälle tegin suppi. Seekord võtsin küll retsepti raamatust, aga mugandasin koguseid enda äranägemise järgi. Toon ära siiski originaalretsepti.
Pärit on retsept väikesest raamatust A la carte “Hõrgutavad Mehhiko toidud”.

Å ampinjonisupp ( Sopa de hongas)

500g Å¡ampinjone
500g tomateid
2 väikest sibulat
2 küüslauguküünt
1 jalapeno või muu tÅ¡illipipar
1,5 kanapuljongikuubikut
4 spl oliiviõli
1 petersellioks
näpuotsatäis Cayenne`i pipart, soola

Ajada 1 l vett keema. Lahustada puljongikuubik kuumas vees ja lisada keevasse vette.
Loputa Å¡ampinjonid külma veega, viilutada.
Sibulad hakkida, kuumutada pannil 2 spl oliiviõlis klaasjaks. Lisada ülejäänud õli ja seened. Hautada madalal kumusel 5 min. Segada pidevalt.
Kasta tomatid korraks keevasse vette, koorida, lõigata neljaks, eemaldada seemned ja hakkida viljaliha.
Lisada hakitud tomatid ja pressitud küüslauk kanapuljongile. Keeta 5 min. Mikserdada.
Lisada seened-sibulaga ja keeta veel 10 min. Maitsestada pipra ja soolaga. Raputada üle hakitud peterselliga. Serveerida kohe.

Supp sai hää. Sööjaid oli kaks. Lapsed keelduvad järjepidevalt söömast seeni :S

seenesupp

Rubriigid: MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD., TOIDUST NII JA NAA. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga