Ma ei küpseta küpsiseid just ülearu sageli. Õigemini võiks öelda, et väga, väga harva. Nüüd, üle pika aja, tegin ühe pannitäie küpsist, mis ilmselt saavad meie peres lemmikuteks pikemaks ajaks. Lihtsad teha, suht – koht tervislikud ja maitsevad väga hästi. Lisaks veel suurepärane lõhn, kui avad taas ja taas seda väikest küpsisekarpi
Retsept on valikuline – kellele kuidas.
125 g võid või kookosrasva
100 g tavalist suhkrut või roosuhkrut või hoopis steviat või agavi siirupit ( neid viimaseid siis hoopis väiksemad kogused )
150 g mahetatrajahu või lihtsalt tatrajahu
1 tl küpsetuspulbrit
4 spl vett
Ahju kuumuseks 180 ja küpsetusaeg 15 minutit
Rasvaine sulatada, kuivained omavahel segada ja lisada rasvainele. Viimasena kiirelt veel vesi hulka ja segada mõnusalt vormitavaks massiks. Veeretada peos pallikesed, laduda pannile, vajutada lömmi ja ahju küpsema.
Head näksimist!