Nipiraamatu retsept vol.3

Täna siis katsetasin järjekordset Nipiraamatu retsepti. Tegin seda nagu ikka, veidi “omas kastmes ” :D
Retseptiks seekord:Riisi-oa-vorstipada

* 5 dl keedetud riisi
* 1 purk punaseid konservube
* 10 cm pikkune jupp porrulauku
* 2-3 spl toiduõli
* 300 g vorsti või hakkliha
* 0,5-1 tl musta jahvatatud pipart
* 1 dl ketšupit
* soola

Esmalt valmistasin ette kõik komponendid. Samal ajal keetsin kaks pakki Bosto pruuni riisi.
Hakkisin porru, vorsti, paprika ( originaalis soovitatav), õunad ( mida polnud retseptis, kuid ma tundsin vajadust lisada) ja ühe tomati, millevõrra lisasin ketsupit veidi vähem.

ained

Hakkimise ajaga oligi riis keenud ja panin selle nõrguma.
Samal ajal panin pannile sortsu oliivõli ja lasin selle kuumaks. Lisasin porru, hautasin veidi ja lisasin vorsti ning õunad.

ained

Veidike hautamist, kuid mitte pruunistamist ja võis lisada paprika, tomati ja ketÅ¡upi. Mina panin tavalise ketsupi asemel sinna hulka hoopis toodetud Lätis “Minu” tomatikaste terav :) ja lisasin veel kappi seisma jäänud Panzani Que Pasta möginat :)

ained

Edasi lasin sellel kraamil kaane all veidi haududa ja siis lisasin riisi, maitsestasin soola ja pipraga ning viimasena lisasin konservoad. Pipart ma muide panin ikka väham, kui 1,5 tl. Väike laps ei taha vast seda nii palju :P
Roog saigi valmis.
Ei kiida taevani, aga maitses siiski hästi ja söödi ära viimase riisiterani :) Hea oli see, et valmistamisele liiga palju aega ei kulunud.

ained

Rubriigid: TOIDUST NII JA NAA. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga