Omamoodi võileivakate

Ühel päeval käisime koos noorema pojaga poes ja ma otsisin mingit leivakatet, mis mulle sobiks. Ühesõnaga sellist, kus poleks igasuguseid kahtlase väärtusega lisandeid. Poeg näitas mulle telefonist ühte retsepti ja soovitas seda katsetada. Ma siis katsetasin ja tulemus oli vägagi maitsev.

1 purk valgeid ube – loputada
1 küüslauguküüs – suurem
5 spl oliivõli
1/2 sidruni või laimi mahl
lisandina vastavalt maitsele kas värsket koriandrit või spinatit

soola, pipart

Kõik komponendid blenderdada ja viimasena lisada tasahaaval õli.

võileivakate

Rubriigid: TOIDUST NII JA NAA. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga