Juhtub, et kell on juba suhteliselt palju ja laps kurdab, et kõht on tühi – tuleb vaadata külmkappi ja mõelda, mida kerget ruttu valmis teha. Supp – see on hea mõte.
Pilk sügavkülma, pott veega pliidile, pool pakki külmutatud juurvilju (mais, porgand, brokkoli, paprika) + kõrvits + spinat. Keeta pehmeks, lisada pruunistatud sibul ja küüslauk, püreestada, veidi sulatatud juustu ja kookospiima ning saabki süüa.
Püreesupid on meie lemmikud. Keetsin veel mõned külmas olnud pelmeenid ja lisasin supile ning oligi valmis täiuslik õhtusöök kahele.
Kui rääkida veidi küüslaugust, siis praegu on kaubanduses liikvel nii kodumaist kui välismaist küüslauku ja see kodumaine on ikka pretesedenditult parem. Võõramaisel pole nagu ei õiget lõhna ega maitset, aga küüslauk peab olema parasjagu mõnusalt kärts ja mina armastan seda lisada ikka suuremasse enamusse toitudesse. Annab hea maitse ning teeb tervisele pai.