Õuntest, õuntest

Sügis. Õunad. Valmivad, potsatavad, jõuavad koju….midagi on vaja neist teha.
Esimesena tuleb süüa toorelt niipalju, kui mahub. Seejärel tuleb teha õunakooke, igasuguseid. Kui üle jääb, võib pista purki või kuivatada ahjus.
Õunakook on hea :)

Jahu, suhkur, küpsetuspulber, vanillisuhkur, muna, õli, sool, piim…..katteks või, suhkur, muna.

Otseloomulikult kooritud ja viilutatud õunad ka :)

40 min ja tõeliselt nauditav kook on valmis.

Kook

Rubriigid: MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD., TOIDUST NII JA NAA. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga