Oh, läks luuletamiseks :D Tegelikult tahtsin kirja panna siia ühe eile spontaanselt tehtud suvise roa. Roog sellest, mida kapis oli.
Kõigepealt panin potti keema lillkapsa. Tükeldasin õisiku väikesteks osadeks ja panin koos vähese soolaga keema.
Samal ajal panin pannile särisema suvikõrvitsa tükid. Eelnevalt siis seemned eemaldatud ja viilutatud. Kergelt üle praetud, lisasin üks 20 cm (viilutatud) porrut. Hautasin kõik kenasti peaaegu valmis, lisasin aroomisoola, hispaania maitseainet ja veidi pipart. Seejärel läks hulka peotäis tükeldatud Å¡ampinjone ja üks tükeldatud suitsetatud kanakints. Kui kogu gemüüse oli kenasti hautatud, pigistasin peale veel poole laimi mahla ning hüva roog oligi serveerimiseks valmis. Potis oli selle ajaga valminud lillkapsas, millelt valasin vee ja lisasin taluvõid ning suts rõõska koort. Laps sõi ja kiitis. Järelikult oli toit hea :) Sõbranna tuli külla, jagus temalegi :)
Üks toit millel nime ei ole, aga üldse ei ole ta kole :D
Rubriigid: MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD., TOIDUST NII JA NAA. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.