Täidetud ja fritüüritud õitega zuccinid ehk suvikõrvitsad

Ühel juulikuu päeval olime külas kokkamas. Tegime rooga, mida samal hommikul oli õpetanud televiisoris Jamie Oliver.
Kõigepealt tegime tuuri aias. Korjasime zuccinisid, õitega ja ilma ning maitsetaimi.
Toas valmistasime kõik ette ja tegime õite jaoks täidise. Täidis koosnes kohupiimast ja parmesanist. Maitsestamiseks sool, pipar, sidrunikoor, muskaat, münt, tÅ¡illi.
Seguga täitsime õied. Ja edasi juba valmistasime segu jahust ja valgest veinist ning fritüürisime õlis.
Zuccini õied on delikatess :) ja peaks ütlema, et kuigi ma ei osanud nende söömisest midagi arvata, olid nad väga maitsvad.

Kõrvale keetsime makarone singi, juustu, zuccinitükkide ja maitsetaimedega.

zuccinid

Fritüüritud zuccinid

makaroniroog

Makaroniroog

kirke

Kirke sööb, järelikult maitsev :)

lapsed

Rubriigid: TOIDUST NII JA NAA. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga