Jõulupidude aeg

Laupäeval käisime Musamaris Jõulupeol. Seal oleme me käinud päkapikkudega kohtumas juba 4 aastat ja alati on peod väga toredad :)
Hästi tore on vaadata lapsi laulmas ja pilli mängimas ja kogu see asi käib lusti ja rõõmuga ja nalja ja naeruga. Õpetaja tulihingeliselt kõike lastega kaasa tegemas ja kui päkapikk platsis, siis tehakse temaga koos samuti mitmeid ühiseid esinemisi. Tänavune aasta oli esimene, kus vanemad olid pealvaatajate rollis. Siiani osalesid etenduses ka emad, aga sel aastal kuuluvad meie lapsed juba nn suurte laste gruppi ja emad ei käi enam tunnis kaasas. Seega….nali naljaks, aga laulud pole meil peas :P Vanematel tuleb teha siis hoopis muidu toimetusi. Näiteks valvata päkapiku kingikotti, kuni päkapikk ise lastega usinasti laulab ja tantsib :)

kirke

Just nii pisikesed on päkapiku sussid :)

kirke

Päkapikud piiluvad ja lapsed piiluvad :P

kirke

Õuest peab ka päkapikke otsima…

kirke

Näe, päkapikk oli seal :O Oli teine Päkapikulas liiga palju piparkooke söönud ja suureks kasvanud :P

kirke

Ja päkapikk jõudiski kohale :) Rõõmus ja elav.

kirke

Koos päkapikkudega tantsiti põhjapõtrade tantsu. Põtradega ta ju ometi tuli :) Oli jätnud teised Sikupilli juurde ootama :P

kirke

Väikesed põhjapõdrad kõlapulkadega :)

kirke

Ja siis tehti üks tore mäng, kus sai lustida sõbraga koos :)

kirke

Päkapikk oli õpetaja sõbraks :)

kirke

Väike orkester valmistus etteasteks – pillideks kuljused, kastanjetid, kõlapulgad, marakad, trianglid :) Lahe lugu oli ja tublid orkestrandid.

kirke

Peale mitmeid etteasteid oli aeg päkapiku ette astuda ja kingitus lunastada. Kirke arvas, et tema laulab ja tegi seda kenasti.

kirke

Kui kink esimesena käes, siis on ju hea rahulik teisi vaadata :) Lapsed said sel aastal kingiks toredad metallofonid koos värviliste nootidega :)

kirke

Kamp mudilasi oma õpetaja Marianniga. Üks igavesti vahva õpetaja on see Mariann :) Sügav kummardus temale :)

kirke

Lõpetuseks ikka üks traditsiooniline kuusega pilt ka :)

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga