Kuidas ma Aivariga merejääl käisin

Kui ma eile hommikul üles ärkasin ja piilusin, siis esimene emotsioon oli, äh jälle pilves ilm :S Siis tegin silmad päris lahti ja avastasin, et hoopis laps oli ruloo õhtul alla tõmmanud ja ma ei näinudki tegelikult taevast :P Lohistasin ennast kööki…..lahe :) Õues paistab päike !!!!!
Järgmine mõte oli see, et …..oh, tahaks pildistama minna, aga siin lähedal sadu kordi klõpsutatud ja igal loojangul on mingi võsa ees. Nukralt jalgu lohistades ajasin hommikumantli selga ja istusin arvuti taha.
Hetke pärast kõlksus FB aknake, keegi kirjutas. Hm, hr Aivar :D Ilus pühapäev, plaan minna kusagile merejääle pildistama ja kutsus mind kaasa :) Juhtumisi oli mul võimalus minna ja nii oligi, et ruttu lastele söök valmis, fotokott kokku, kaardid tühjaks, võileivad kaasa ja minekule :)
Ega siis iga päev ole võimalust käia pildistamas koos professionaalse fotograafiga :) Veel enam, võimalus õppida, küsida ja hiljem ka analüüsida.
Merel kohtasime veel ühte tuttavat fotograafi, kes oli pildistamas ja tema käis seal ka kaks päeva tagasi ja siis oli laht veel jääs olnud. Kevad läheneb mühinal. Vaikuses oli kuulda jää ägamist.
Mõned üksikud pildid siis sellest matkast.

merejää

merejää

merejää

merejää

merejää

merejää

merejää

merejää

merejää

merejää

This entry was posted in FOTOGRAAFIA, MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kuidas ma Aivariga merejääl käisin

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga