Mis siis muidu?

Muidu on töö ja tegemised.
Püüan hoolikalt kujundada logistikat, et kõigil sujuks kõik tegemised võimalikult hästi.
Nooremal pojal on eksamid käsil. Kaks eksamit – kirjand ja inglise keel on juba tehtud. Tulemustega on tänapäeval nii nagu on. Istu ja prae pea jaanideni, et tulemused teada saaks. Ma peaks ütlema, et totaalne laste ja vanemate piinamine. A no mis teha. Kas on üldse elus midagi loogilist? Nüüd siis jäänud matemaatika, keemia ja füüsika.
Kuna ta on suhteliselt kodune kui välja arvata eksamid ja konsultatsioonid, sean mina oma graafiku poja tegemistega arvestades :) Kursused mida viin ise läbi, kursus, kus ise käin, MK tegemised ja tööd, pildistamised, õmblustööd…..kõik peavad kusagile mahtuma ja veel peab jõudma olla ka ema, kokk, kondiiter, koristaja ja mina ise :)
Kui minul on vaja ära käia, on lapsed kenasti kahekesi koos ja hoolitsevad üksteise eest :)
Viimati, kui ma hakkasin minema linna ja ütlesin Kirkele, et hoolitse siis oma venna eest hästi, oli ta pisut hämmingus. Kergitas kulmu ja küsis: ” Miks ma pean venna eest hoolitsema? Ma ei usu, et ta vahepeal, kui sa ära oled, mingeid pahandusi teeks. ” Vot selline omapärane loogika ja samas venna usaldus :) Suured vennad ju pahandusi ei tee. Ega ta ikka ei tee küll :D
Praegu ma tegelikult ka näpistan aega töö kõrvalt ja peaks endale pähh, vastu sõrmi andma :P Tegele tüdruk sellega, mis hetkel oluline. Aga kus sa sellega, mina istun siin ja kriban. Oh, lihtsalt viin mõtted korra tööst eemale, muidu ei jaksa. Kohe lõpetan ja siis siva kangale käärid sisse ning klient saab õhtupoole kenasti kleidi selga proovitud :)
Tegelikult on jah, tööd üle pea ja vahest tahaks hingata ja ilmad on saatanlikult head :) Elu on ilus :) Ma nüüd jälle tegutsema tagasi :P

Ah jaa, seda ka, et Kirkel oli reedel esimene esinemine koos Thea Paluoja Laulustuudio mudilaskooriga :) Maavalitsuses, aasta ema üritusel. Nii armsad olid nad seal :)
Kirke on muide laulustuudios pesamuna :) Järgmised kaks on vanuselt temast pool aastat vanemad.

 Kirke laulmas

 Kirke laulmas

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

2 Responses to Mis siis muidu?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga