Suvi, suvi!

Õues on suur suvi. Meie väikest maad on tabanud taaskord kuumalaine. Ei oska veel arvata, kas see on ajutine, või nagu eelmisel suvel – pikalt kestev. Igatahes on väga soe ja lausa palav ja suisa kuum. Mõne päevaga, kus ma olen saanud olla mõnda aega õues, on juba jume peal ja julgeb paljaste säärtega õues patseerida. Tips on vee pruunim. Temal on see rõõm, mis minul oli lapsena – näita päikest ja juba pruun ja ega väga talvega maha ka ei kulu :) Esimese lapse sünd viis minult kuidagi viuhh selle pigmendi ära. Nüüd pean ikkagi pisut vaeva nägema, et ilus ja ühtlane jume peale saaks. Õnneks ma pole päevitamissõltlane ja rahuldun sellega, mis ise peale hakkab. Kusagi siruli enda praadimine oleks sulaselge enesetapp :D Pealegi kohutavalt igav.
Suvi on meil alanud tegusalt. Töötempo ei näi raugevat ja nii tahaks juba enamus töödega ühele poole saada, et võiks natuke aega maha võtta ja lihtsalt olla. Kui nüüd muidugi rääkida sellest tööst, mis on seotud fotograafiaga, siis see on mulle vähemasti puhas rõõm. Lihtsalt kogu aeg on midagi õppida ja loometöö on mind alati köitnud. Kui need vastikud sääsed veel jätaks rahule minu kere, oleks elu lill. Sageli on pildistamised metsas ja oh taevas, seal ründavad nad vaatamata sääsetõrjevahenditele igast otsast. Jõuad koju ja kratsid nagu oleks sügelistes. Lapsega on asi veel hullem – temal lähevad need hammustused paiste ja hullumoodi sügelevad. Kus saan ja kui pole pääsu, võtan lapse kaasa, aga kui saan koju jätta, siis eelistan teda sääskedele mitte sööta.
Homme olen jälle metsas :) Päeval teen ühe stiliseeritud meigi ja siis metsa fotosessiooni assisteerima :)
Eile oli meil linnapäev. Kõigepealt käisime koos koosolekul, siis ühe kliendi juures ja siis ajasime õhtuni oma rida. Ma ei oska kohe öelda, mitu kuumapügalat seal vahepeal mõnes kohas oli. Igatahes kohati tekib linnas selline kuumakatel, kus majade vahel ei liigu mitte üks õhk ja paistab, et klaasidelt peegelduv päike veel eriti võimendub ning tulemuseks on see, et mine või kärssama. Sellisesse auku sattudes on ainus mõte, et saaks siit ruttu ära, enne kui lähen hulluks ja pilt läheb tasku :D Kuuma suvega on suureks abiks kaubanduskeskused, kus ma muidu käia ei armasta, aga kuumaga on seal meeldivalt jahe :) Eile käisime muide üle hulga aja NOP-is söömas. Nad oskavad isegi võileiva teha väga heaks :) Kuna me juba sealkandis olime, siis veetsime aega ka Kadrioru mänguplatsil, kuhu tips juba jupp aega tahtis minna. Oli küll kuum, aga päev oli meil tegelikult tegus ja tore. Oli tööd ja oli puhkust. Kui me ükskord koju saime, siis tundsime ennast ikka parajate keedetud räimedena, aga sellegipoolest rõõmsatena :)
Pojal on praegu viimased pingutused. Üks eksam on jäänud teha. Konsultatsioonid, kosultatsioonid, õppimised ja tuulutamise eesmärgil võrkpall :) Tubli poiss on :) Ma ei ole vist terve kooliaja teda nii palju õppimas näinud :D Varsti lähevad noored oma lennuga lõpuüritust pidama ja siis ongi käes lõpuaktuse aeg. :O Mis ma selga panen, ah??? Mul tuleb ju ka püünele minna, kui laps lõputunnistuse saab :P
Nii, nüüd tegusaks tagasi. Kirjutamine pole suvel vist minu jaoks eriti popp tegevus. Hea, kui mõne pildi üles jõuan panna :) Ah jaa, laupäeval avasime Kirkega merehooaja, käisime purjetamas :)

 margareetad

Suvemargareetad

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

4 Responses to Suvi, suvi!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga