Linnareportaaž

Tolsamal päeval, kui me käisime koos Kata ja Romiga Stella Maris-ega purjetamas, läksime pärast vanalinna hängima.
Väike reportaaž, mida me seal siis tegime ja nägime :)

 linnas

Käisime Raekoja platsil, kus oli lilleball. Jäi seal lava taga meile Ithaka Maria silma, kes pabistades enne lavaleminekut risti ette lõi :D Ju ta kartis, et see kapsakleit keset esinemist seljast kukub :P Ei juhtunud sellega midagi. Sai kenasti esitletud ja laulugi lauldud, kuigi kange selja ja ettevaatliku sammuga :)
Üritusel oli tegelikult ikka palju lillekleitides inimesi võistlemas, aga kuna seal oli vaatamas nii palju rahvast, siis pildistamisega ja ka vaatamisega oli suhteliselt kehvasti. Mina nägin veel midagi, aga Kirke küll mitte. Ja nii me otsustasime, et läheme parem midagi muud tegema ning pilte saame vaadata kodus näiteks Delfist :P

Lava ees patseerisid uhkelt kaks flamenkoriietes preilit :) Olid teised üsna lustakad ning püüdsid vahepeal tantsidagi :)

Kirke käis Harju tänaval laste atrraktsioonidel turnimas ja katsetas ettevaatlikult, kuidas klaasialusel purskkaevul kõndida on :)

Vabaduse platsil vaatasime, kuidas poisid sõitsid maailma väikseimal trekirajal. Oli ikka tilluke küll. Maa alt tulles ajas tibi tuvisid taga. No ta tahab neid kätte saada, et koju viia :)

Mingi aeg käisime Vapianos söömas, kus silmasime ilusaid õlipudeleid :)

Linnapildis nägime nii mõndagi vinget mootorratast ja kuna piiga mul neid fännab( ok, ma ise imetlen ka :P), siis pidime iga sellise sõiduki lähedal ikka peatuse tegema :)

Balti jaama poole minnes olid Hirvepargis lahedad kujud. Nägime seal Viidingut ja priimabaleriin Kõrbe ning lustakat Ita Everit.

Üsna enne rongi, Tornide väljakul, tegid aasia rahvusest inimesed mini -tsirkuseetendust. Tohutu trummisoolo saatel kõndis üks hulljulge mööda köit, kott peas ja jalas. Mina igatahes julgestustrossi kusagil ei näinud.

Ja lõpuks sõitsime koju :)

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga