Jõulu teise püha toit

Vaatasin kappi – tühjus. Vaatasin veelkord…..leidsin brokkoli, muna, kolm viilu peekonit, mis verivorstide pealt jäid üle…ja mõtlesin.
Olemasolevast valmis järgmine roog:

Keetsin ühel ajal brokkoli ja munad – brokkoli parajaks, mitte lagunevaks ja munad nii, et polnud kivikõvad.
Samal ajal panin pannile tükeldatud toore peekoni ja paraja portsu hakitud küüslauku. Praadisin õrnalt üle.
Brokkoli, neljaks lõigatud munad kaussi, peekoni-küüslaugu segu peale ja viimasena kaste – oliivõli, balsamico ja jahvatatud pipar.

Väga maitsev ja mittekoormav pühadesöömaaja lõpetamiseks :)

söök

Ok, saladuskatte all võin öelda, et õhtuks valmisid ka pärmi-lehttaigna pirukad tuunikala ja basiilikuga purustatud tomatite ning parma juustuga. Mõmm-mõmm :)
Homme peab vist poodi minema, sest nüüd see külmkapp tõesti kõliseb.

Rubriigid: TOIDUST NII JA NAA. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga