Kiire, kiire, veel kiirem

Need on paraku praeguse aja märksõnad. Igal õhtul/ pigem öösel/, kui ma mõtisklen voodis selle üle, milline inimene olen ma võrreldes eilsega, pean tõdema, et väsinum, väsinum, väsinum ja pisut närvilisem.
Tööd, nagu ikka, kipuvad enne jõulu kuhjuma, inimestel, kes midagi teevad oma kätega. Kõigil on siis kiire ja enamasti avastatakse oma vajadusi viimasel seitsmendal tunnil. Iseenesest poleks see hullu midagi, kui ei peaks arvestama väikse takistusega-pisikese lapsega. Temale on raske selgeks teha, et emme tahaks teha 8 t päevas segamatult tööd. No ja siis sa rabeledki nii tööde, lapse, koduste toimetuste ja kohustuste vahel nõrkemiseni, püüdes sealjuures veel inimeseks jääda. Õhtuks on endal meel mõru sellest, et olen enamuse päevast öelnud lapsele-ära tee, ära puutu, ära võta,ära sega, ära topi, ära, ära ära…..
Ainus mis lohutab on see, et varsti on jõulud ja siis on see hullar möödas. Ma ootan juba uut, uut ja palju paremat aastat :)

Üleeile tegin ühtedele sokitoorikutele peale kenad tikandid. Loodan, et ned rõõmustavad tulevasi kandjaid. Siis lõikasin välja ja tegin proovi ühed pidupüksid. Vaarikapunased ja tikandiga säärel.

MK

Eilne päev läks püksipaari lõpetamisele, pruutkleidi väljlõikamisele ja proovi tegemisele. Tikkisin palehigis pärleid nii, et sõrm villis :D
Kui ma veel nüüd kuidagi selle ühe tekkinud probleemi seal ära lahendan, on küll tore. Ikka peab olema viimase minuti üllatusi, mis ei ole sinust endast tingitud.
Õhtuks suutsin veel ühed püksid ka lühemaks teha ja lapse öösärgile uue saba õmmeld. Õigemini tudukombe oli nii armas, et sai jalaosad ära lõigatud ja öösärgiks tehtud, sest ülaosa veel vägagi paras.
Kogu selles virrvarris tegin muidugi veel süüa . Eile sai selline mõnus ahjuroog. Kartulid, porgandid, paprikad, sibul, küüslauk, broccoli, suitsupeekoni tükid, päikesekuivatatud tomatid…..ja hulgaliselt maitseks ürte-tüümiani, basiilikut…..assamait, maitsev oli :)

MK

Lõppude lõpuks oli eile siiski ka kolmas advent. Küünlad põlesid meil terve õhtu ja pisike piiga uudistas neid särasilmi. Vahepeal käis ikka vaatamas, kas Pitad( päkapikud) on äkki päeval ka läbi astunud. Noh, ega nad päeval käi ühti, ikka öösel, vaikselt ja piiludes :P
Vahepeal üritasin Elioni Jõulukanalist muusikat kätte saada, aga no ei midagi, peale kamina praksumise hääle. Tegelikult oli selline seis juba laupäeval. Ilmselt sai neil mingi aeg muusika otsa ja nädalavahetusel pold kedagi, kes uuesti käima paneks :D Kurp.
Pidasin eile plaani veel lapsega piparkooke teha, aga kahjuks plaaniks see jõigi. Ei jüõudnud mitte oma siiski piiratud inimvõimete juures. Proovime täna uuesti plaanida.

Praegu ootan pruuti proovi, et saaks edasi tegema hakata. Tööd on veel kuhjaga ees.

MK

This entry was posted in MINA ise, minu PERE ja muud LOOMAD.. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga